Services

Hos Damgaards Bogholderi hjælper jeg små og mellemstore virksomheder med mange forskellige opgaver, der alle sammen er forbundet til bogholderi og administration. 
Her kan du læse mere om, hvilke opgaver jeg typisk varetager.

freelance bogholder

Bogholderi

Få hjælp til bogholderiet fra A-Z. Jeg kan både tage mig af at sende fakturaer ud, sende rykkere og kontakte dårlige betalere samt afstemme regnskabet med bankkontoen og lave løbende regnskab for dig.
Jeg kan også stå for indberetningen af moms samt udarbejde budgetter i samarbejde med dig, så du ved, hvor du skal hen for at vækste.

Administration

Få hjælp til at opbygge dit CRM system og få løbende renskrevet referater, booket møder og sendt tilbud og ordrebekræftelse til dine kunder. 
Her assisterer jeg primært som tovholder på de administrative opgaver samt indhenter tilbud ind til din virksomhed, hvis du skal i gang med at foretage nye investeringer.

freelance bogholder

Bogholderi og adminstrationen er ofte en virksomhedsejer eller iværksætters største skræk. 
Men sådan behøver det langt fra at være. 
Få hjælp til din virksomhed ud fra et budget, der giver dig ro i maven om natten.

Deprecated: wp_make_content_images_responsive har været forældet siden version 5.5.0! Brug wp_filter_content_tags() i stedet. in /customers/b/6/6/damgaards-bogholderi.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 5213